Zimovanje - TREĆI DAN

Kreirano: Subota, 04 Siječanj 2020 Napisao/la Puje

Treći dan u našim voljenim Herolticama

 

Nakon ranog povečerja sinoć i kasnog buđenja, svi su naspavani doručkovali i obukli ski odijela. U današnjem planu, ne skijanje nego sanjkanje. Neuspijelo smo pokušali napraviti vlastite drvene sanjke, ali nakraju smo se samo svi sanjkali na kesama i igrali. Sandi:"Bilo je super, prezabavno i lipo smo se družili." Kad smo se vratili u hotel, ručali smo, malo odmorili pa imali iznenadnu leteću smotru. Najviše su stradali mlađi Vitri, ali je zato sad sve čisto i uredno. vidit ćemo kako će bit sutra. A onda... PADA SNIJEG. Svi smo brzo obukli odijela i otišli opet na igranje. Trebalo je duže trajati, ali teta Vesna je morala negdi ići pa smo ranije odradili radionicu s njom. Jednostavno rečeno, bila je zadovoljna. Uz malo poduke pjevanja i pjesmarice, svi smo propjevali kao slavuji. Mlađi Vitri su napokon dočekali svoj red za bazen i dva sata guštali dok su ostali odmarali od cjelodnevnih snježnih aktivnosti. Nakon večere odigrali smo pictionary, a pobijedili su žuti. Večeras povečerje kasno, a sutra skijamo!

Mala napomena za slike na stranici Marjanska vrata. Možete ih vidjeli na stranici samo na laptopu ako imate Adobe flash player, u suprotnom otiđite na Flickr profil, na link https://www.flickr.com/photos/scout_group_marjan/ 

Dragi roditelji, ako ne možete dobiti djecu na njihove vlastite mobitele, razlog je šta su kod nas. Malo su se previše zabavljali na njima umjesto međusobno družili. Zovite Vicu 0989767309 ili Puju 0989371113 pa ćete moći razgovarati.