Vučići u Kreševu

Kreirano: Nedjelja, 22 Travanj 2018 Napisao/la Ratko
vucici-u-kresevu

 14.04.2018. na Kopilici okupilo se 20 Marjanskih Vučića u pratni Luce, Dine i Luke pod nadzorom Nikole i Ratka te krenulo autobusom put izviđačkog doma Kreševo brdo nedaleko Šestanovca.
Nakon dolaska, smještaja i marende po družbama smo krenuli s izviđačkim aktivnostima. Lijepo i toplo vrijeme iskoristili smo za maksimalni boravak u prirodi. Najviše smo radili na ispunjavanju uvjeta znanja i vještina kako bi Vučići do logora ispunili sve uvjete znaja i vještina i na logoru dobili značke 1., 2. ili 3. leta.

Svaka družba je morala pripremiti jedan obrok i gladnih nije bilo. Navečer se zapalila vatra uz koju je Darjan Vrljac dao Obečanje poletaraca i dobio svoju izviđačku maramu. Nakon vatre bilo je dovoljno vremena za kulturno-zabavni program u kojem su Vučići prezentirali svoje pjesme i skečeve. Umorni od cjelodnevnih aktivnosti svi su "brzo" zaspali.
Nedjelja prije podne je prošla uobičajno: ustajanje, tjelovježba, higijena, doručak, uređenje spavaone te rad po izviđačkom programu. Bilo je dovoljno vremena i za razne igre. Nakon ručka brzinski smo spakirali stvari i očistili dom tako da nam je ostalo dovoljno vremena za dodatne igre. Zadovoljni i umorni vratili smo se kućama.
Pohvale svim Vučićima na primjernom ponašanju te mladim voditeljima na odrađenom programu i brizi za mlađe članove.