Zimovanje - DAN 7.

Kreirano: Utorak, 09 Siječanj 2018 Napisao/la Puje

Zadnji dan u hostelu je započeo izlaskom na livadu. Imali smo tjelovjezbu, igrali fliper, krilomet i otimanje marama. Popodne opet bazen, a odma nakon večere, proslava Marjanovog 62. rodendana. SRETAN NAM RODENDAN JOS JEDNOM! Pridružili su nam se naši prijatelji iz Hledača i još jednom smo uz rodendan proslavili 10. godina prijateljstva sa Hledačima. Započeli smo Kosorovim i Luboševim govorom. Razmijenili su se pokloni i zahvalnice domaćinima, a onda dodjeljivanje nagrada i pohvalnica. Vice je započeo sa ozbiljnijim diplomama pa su je Nikola Drašković, Kosor, Aldo i Goran Gajić dobili kao ljudi bez kojih ovo zimovanje nebi bilo moguće.

Vice nam je ispričao kako mu je Kosor prije dvi godine na zimovanju reka da je san svakog izvidača da uspije odgojit svoju djecu tako da jednog dana mogu preuzeti njegovu ulogu pa je u tu čast, jer smatra da je u tome uspio, podijelio pohvalnice Lari Ivanišević, Dini Durović, Vitu Ascheru, Antei Kosor, Ivis Di Anzulović Jelavić, Frani Ćetkoviću, Marinu Milošu i Lucijani Puači. Pohvalu za ponašanje u izviđačkom duhu dobili su Ante Grbavac, Sandro Staničić i Jan Ćurin, a Jan je i kao nagradu dobio privilegij provest pola sata u jacuzziju. Dodijeljena su prva tri mista u hendikepiranom stolnon tenisu: 

1. Vanja Mihajlov

2. Ante Grbavac

3. Marin Aschero

Takoder i orva tri mista u biljaru:

1. Ante Terzić

2. Sandro Staničić

3. Ante Grbavac

Vještinu skijaša su dobili: Marjeta Konor Jelaska, Sandi Sarić, Jana Jakšić, Roko Omrčen, Jan Ćurin i Toma Hrnjak. 

Vještarstvo skijaša su dobili: Vesna Tomić, Roko Marušić, Jakov Tralić, Pave Jakšić, Ante Grbavac, Sandro Staničić, Ante Terzić, Vigo Munitić, Dina Durović, Lara Ivanišević, Ivis Di Anzulović i Ivan Rajković. 

Došle su na red i one neozbiljne pohvalnice pa je za najbolji pad (na suhom) diplomu dobio Marin Aschero, za najviše padova na vučnici Vanja Mihajlov, za najlošije igranje biljara Goran Gajić, a najtragičnije igranje stolnog tenisa Marin Miloš. 

Otvorili smo šampanjac, pojeli tortu i naplesali se do bola. 

Virujen da ćemo svi sretni i zadovoljni otići sa ovog zimovanja.