Zimovanje - DAN 4.

Kreirano: Subota, 06 Siječanj 2018 Napisao/la Puje

Ovo jutro smo imali mali nesporazum pa su se dica probudila pola sata ranije nego potrebno, ali nema veze. Ovako su imali više vrimena za spremanje. 

Na skijalište smo stigli ranije nego jučer i u manjem broju. Ovaj put su na skijanje išli samo oni koji su želili, a kako smo pretpostavljali, snig se počea topit. Danas smo testirali svoje skijaške vještine i otišli na težu stazu. Vitri, zajedno sa nekim starim skijašima iz Vučića i Zviri, su se žičarom penjali do vrha staze koja je vrludala kroz šumu i svi smo uživali, kako u skijanju, tako i u ljepoti prirode. Želimo samo pohvaliti Vesnu, Marjetu, Sandi, Roka Omrčena i Ivana Rajkovića koji su proskijali i Vanju i Gorana koji su savladali snowboarding, a oni koji ove godine nisu proskijali, želimo im poručiti da nastave samo hrabro i da će biti još prilika. Nažalost, sa skijališta nas je potjerala kiša. 

Ručak nas je u hostelu već dočekao spremljen, a odmor iza ručka je bia ka stvoren za nas. Nakon odmora, spremanje za maskenbal. Svi smo se super snašli u pripremi maska. Našli smo se sa našim bratskim odredom Hledačima i proslavili 10. godišnjicu povezivanja odreda. Vidili smo slike od prvog susreta Marjana i Hledača u Splitu, a zatim je uslijedila minuta šutnje za našeg pokojnog Željka Jurića. Igrali smo igre, isplesali se, imali natjecanje za najbolju masku, a za kraj su Hledači otpjevali Pjesmu rastanka na Češkom i mi smo otpjevali Ponos Marjana. Razdvojili smo se nakon jedne zabavne večeri koju ćemo dugo pamtiti.