Zimovanje - DAN 1.

Kreirano: Srijeda, 03 Siječanj 2018 Napisao/la Puje

Putovanje i prvi dan naše nove avanture počelo je velikim međusobnim čestitkama za Novu godinu, a zatim i mahanjem roditeljima na odlasku.

U bus su se smjestile dvije Vile, osam  Zviri, devet Vučića, jedanaest Vitara, Kosor i Nikola zajedno sa još nekim odraslima i naši Pino i Goran. Usput smo skupili Jakova, Viga i našeg zagorca Karla. Put je prošao mirno i većina nas se dobro naspavala nakon šta se ugasila muzika. Kada smo došli u naš slatki, mali hostel i dobro  doručkovali  odma smo se smistili po sobama. Do ručka smo imali slobodno vrime koje su neki iskoristili za nadoknadit san, a neki za igru. Od kad smo došli dočeka nas je snig pa je pada skoro cili dan... tu i tamo malo mišano sa kišon. 

Turnir scoutballa je dočeka Vile, Zviri i Vučiće nakon ručka. Svoje timove su birali Marin A., Tomica, Vanja i Grbi, ulogu komentatora je dobia Raja, a sudci su bili Vito i Puje. Prvo misto je odnila Tomicina ekipa. Bravo svima!! Ostatak dana su svi proveli po želji... Nadamo se da će nam past još sniga zato nam i vi držite fige.