Igre poletaraca - Jadranovo proljeće

Kreirano: Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016 Napisao/la Lucijana Drašković
igre-poletaraca-jadranovo-proljece

Jutarnje zrake su okupala naša lica i jos uspavani s upitnicima iznad glave postrojavamo se i prebrojavamo na Zvončacu 5.3.2016.
Nakon uvodnih riječi otvorena je akcija, entuzijazam je rastao na svakoj novoj radionici. Vjetar u kosi i zanimljive igre motivirale su nas da nastavimo dalje. Predstavnici našeg odreda, 10 malih Vučića zabavljali su se svakim svojim uspjehom, a vjerujte mi bilo ih je puno. Ono što nas je najviše dojmilo je što je svaka stanica bila posebna, nikako povezana sa predhodnima. Izmjenjivale su se stanice, ali na predzadnjoj smo se posebno zabavili izrađujuči plašteve. Letači su odmah isprobali svoje moći okačivši platševe na sebe.

 

Zadnjih sat vremena igrali smo igru "60 godina u 60 minuta" naslov sve govori. Kada je ta igra bila gotova, zviždaljka je obilježila kraj igara i mi smo tužnih lica stali u zbor.  Dakako bili smo tužni što je akcija već završena. Osmijeh na lice vratila nam je diplomica koja će krasit naše prostorije, a znak je našeg velikog truda i uspomena na ovu divnu akciju. Veselimo se sljedećoj i nadamo se da će bit barem upola dobra kao i ova.